Gyermekek kapnak-e kedvezményt?
Szolgáltatásainkat 2 éves korig ingyen. 
 
Hogyan közelíthető meg a panzió?
Közúton a várost átszelő 8 számú főközlekedési útról nem kell letérni. Kelet felöl érkezve a Petőfi Színház utáni kanyart követően, a Városi Művelődési Központtal átellenben a parkoló közvetlenül elkérhető.
A vonattal érkezők a Vasútállomásról a 2. sz. helyi járattal, „Színház” megállónál szálljanak le, s továbbhaladva, az útról le nem térve cca. 2 perc alatt érik el a panziót.
Az autóbusszal érkezők azokat a helyi járatú buszokat vehetik igénybe, amelyek érintik a „Színház” megállót

Kutya behozható-e a panzióba?
Bizonyos korlátok között igen. A nagyobb testű, ugatós, nem szobatiszta kutyákat nem fogadjuk szívesen, ugyanígy a több kutyával érkezőket sem.

Van-e internetezési lehetőség?
Igen, az étteremben elhelyezett számítógép használható. WIFI van a panzió területén.

Van-e a közelben további étkezési lehetőség?
Gyalogosan 3 perc alatt érhető el a FeketeBors kisvendéglő, illetve 5 perc alatt a Fejesvölgy Étterem, a Fészek Vendéglő, a Skorpió étterem és még számos más melegkonyhás étterem.

Van-e a környéken élelmiszerbolt?
Élelmiszerbolt 7 percre található.

Kapható-e a reggeli helyett hideg-csomag?
Igen. Ezt az igényt előző estig kérjük jelezni.

Oktatásokhoz technikai felszerelések rendelkezésre állnak-e?
Bizonyos felszereléseket (projektor, tábla, vetítővászon, tv, video stb.) ingyenesen biztosítunk.

Foglaláskor, bejelentkezéskor megadott adatokat hogyan kezelik?
A Péter Pál panzió által folytatott adatkezelési tevékenységek tekintetében az alábbiakról tájékoztatjuk ügyfeleinket:

- az adatszolgáltatás minden esetben önkéntes, az adatkezelés jogalapja pedig az érintettek előzetes, a jelen nyilatkozatban foglaltak ismeretén alapuló hozzájárulása;

- az adatgyűjtés célja szálláshely-foglalás esetén a foglalás sikeres lebonyolítása,

- az adatkezelés időtartama az érintett és az adatkezelő között fennálló ügyfélkapcsolat időtartama, vagy az az időtartam, amíg az érintett hozzájárulását vissza nem vonja;

- az érintettek adatait - az elengedhetetlen adattovábbítás kivételével - csak az adatkezelő munkavállalói ismerhetik meg a feladataik ellátásához szükséges mértékben;

- az érintett bármikor tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, kérheti adatai helyesbítését és törlését vagy zárolását. Az érintettek jogai érvényesítésének részletes szabályait a 2011. évi CXII. törvény 14-15. §-ai tartalmazzák.
A Péter Pál panzió postai címére illetve az Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre küldött, a személyes azonosításra alkalmas adataikat is tartalmazó levélben vagy e-mailben az érintettek az adatkezelésről tájékoztatást kérhetnek, adatkezelési hozzájárulásukat pedig bármikor, korlátozás nélkül, ingyenesen és indokolás nélkül visszavonhatják.
Szállás foglalásánál a következő adatokat adja meg: név, cím, e-mail cím, telefonszám. Ezek az információk foglalása feldolgozásához és véglegesítéséhez (úgymint a foglalását visszaigazoló e-mail kiküldése) szükségesek.
Tájékoztatjuk, hogy az Európai Uniós és a Magyar Köztársaság személyes adatok védelméről szóló törvényeknek jogszabályainak megfelelően a Péter Pál panzió szigorú biztonsági eljárások betartásával gondoskodik a személyes adatok nem rendeltetésszerű használatának megakadályozásáról és az azokhoz való illetéktelen hozzáférés megelőzéséről.  Ennek keretében az adatokat 3. személynek nem adja ki, kivéve – az erre vonatkozó feltéztelek megléte esetén -  hatósági megkeresés esetében.  Az itt nem szabályozott kérdésekben az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló  2011. évi CXII. Törvény rendelkezései irányadóak.