Rendelje meg szállását oldalunkon és lojalitását 5% kedvezménnyel honoráljuk!

-rendelés az Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet címen s írja bele: "HŰSÉGAKCIÓ"; más kedvezménnyel (Lyoness, SZÉPkártya...) nem vehető igénybe-


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mélyből feltörő meredek sziklán álló, összezsúfolt házak. Tornyok, falak tömege, melyet koszorúként övez a régi és új városrészek gyűrűje. Ezt látja a Veszprémbe érkező utas a Völgy-hídtól. Nem csoda, hogy a város régebbi leírói is fekvésének szépségét magasztalják elsősorban, és érthető, hogy fekvése, előnyös térbeli elhelyezkedése révén lett már első királyaink idejében ez a város királyné asszonyaink első székhelye. Lakói ma is büszkén a Bakony és a Balaton-fevidék fővárosának nevezik. Veszprémtől senki sem vitathatja el, hogy a hatalmas Bakony-erdő és a sejtelmes Balaton távolabbi vonzásterületének legnagyobb, legszebb és történelmileg is legértékesebb települése.
A PÉTER PÁL PANZIÓ Veszprém belvárosában, a városközponttól 3 percre, a 8-as út mentén, közel a Petőfi Színházhoz, a Városi Művelődési Központ épületével átellenben található. A panzió közösségi terei, közlekedői és szobái múlt század eleji hangulatot sugároznak. A vendéglátással kapcsolatos kisebb gyűjteményeink (pl. közel 400 sörös korsó, dugóhúzó és sörnyitó gyűjtemény, a különféle kocsmai eszközök, poharak, mércék, stb.), a berendezési tárgyak (régi padok, székek, asztalok, fali tékák stb.) együttese kellemes és otthonos hangulatot áraszt.
Vendégeink számára 14 fürdőszobás szobával (összesen 34 férőhellyel), reggelizővel, ital-büfével, barátságos munkatársakkal, olcsó árakkal, egyéni igények kielégítésével, kényelmes, kellemes pihenést biztosítunk.
                       88/328-091 +36204277161 Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet 8200 Veszprém, Dózsa György út 3.
Mentés